Chatová osada U koupalištěKontaktní osoba: Petr Hruška, Recepce-tel.: 604 593 544, web: chatky.nachodsko.com, e-mail: 1089hruskapetr@seznam.cz

 

 


 

 

                                         (Poslední aktualizace stránky 13.8.2021)
 

Názory a hodnocení od návštěvníků naleznete na stránkách "do kempu.cz" a toto je přímý odkaz na tuto prezentaci: http://www.dokempu.cz/kempy/cr/kralovehradecky-kraj/nove-mesto-nad-metuji/kemp-chatova-osada-u-koupaliste-466/hodnoceni/

Pro ty, kteří jsou poprvé na stránkách do kempu.cz jen malé upozornění: zobrazí se příspěvky, které jsem schválil a neschválené můžete spatřit pokud kliknete na "názory na kempy" a protože nechválených je straně mnoho zadejte do "Vyhledávání podle názvu zařízení" název chatová osada u koupaliště a zobrazí se Vám jen to co patří k chatové osadě. Do této sekce neschválených nemá žádný provozovatel  umožněn přístup a mnohdy zde naleznete hodnocení, které by provozovatel určitě neschválil a nejraději smazal, ale nemůže.

Budu velmi rád, když i  Vy vyjádřite svůj názor a případnou spokojenost či nespokojenost za což předem děkuji - umožníte tím dalším zájemcům získat lepší informace. Protože čas pronásleduje každého z nás a nikdy jej není příliš, tak příspěvek se vkládá v sekci reference a to "přidat příspěvek", ale musíte se předtím registrovat. Vaše emailová adresa se však nikde zobrazovat nebude a též Vám nebudou chodit nevyžádané emaily z tohoto zdroje, sám jsem si to vyzkoušel.

Kliknutím na tento odkaz se Vám otevře přímo stránka pro vkládání referencí: http://www.dokempu.cz/kempy/cr/kralovehradecky-kraj/nove-mesto-nad-metuji/kemp-chatova-osada-u-koupaliste-466/reference/ . Zde klikněte na levé straně (proti obrázku) na text "OHODNOŤ" a pak se musíte už jen zaregistrovat a po registraci můžete vkládat příspěvek.  Děkuji.

Další hodnocení můžete vidět třeba na mapách Google po kliknutí  "ZDE"

Toto jsou kopie referencí ke dni 20.6..2022, pro případ, že by se Vám nechtělo hledat na  "do kempu.cz"

 

Nalezená zařízení:
CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ (Nové Město nad Metují)

Názory, hodnocení a diskuse ke kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ:

v originále je naleznete na:   http://www.dokempu.cz/kempy/cr/kralovehradecky-kraj/nove-mesto-nad-metuji/kemp-chatova-osada-u-koupaliste-466/hodnoceni/      a  http://www.dokempu.cz/kempy/cr/kralovehradecky-kraj/nove-mesto-nad-metuji/kemp-chatova-osada-u-koupaliste-466/diskuse/ 


 

Karolína Toušková
 
 
(Recenze z webu Google
)

 

V chatové osadě U Koupaliště jsme byli nadmíru spokojeni. Krásné místo, blízko centra. Čistá kuchyňka, sprchy vždy s teplou vodou, prostředí čisté a klidné, vybavené tak, jak člověk potřebuje. Správce kempu pan Hruška byl výborný průvodce a rádce. Na rodinný pobyt v N.M.n.M. moc rádi vzpomínáme!







 

 


 

 

před 11 měsíci
Úžasné místo v přírodě hned u řeky. Pár minut od samotného historického centra. Pan správce je místní legenda. Velice vřelý a ochotný pán. Super poměr cena/výkon! Ideální pro každoroční dovolené a setkávání dvou spřátelených rodin. Vřele doporučuji!

před 5 dny
Jen tomu chybí to koupaliště 🙂

 

před 2 týdny
Výborné místo pro dovolenou i s hodně malými dětmi. Areál je oplocený je tady pro malé děti pískoviště. Vše je udržované a čisté.

 

před měsícem
Letos jsme tam byli po pětileté přestávce, mnohokrát jsme tu již byli ubytováni, a opět se vrátíme. Pan Hruška má všude čisto, jako vždy, kemp byl tradičně obsazen slušnými lidmi, o kterých skoro nevíte, že tam jsou. Vždy jsme tam byli i se psem, a vždy tam byl i jiný pes, ale vždy v pohodě, nikdy žádný problém. Areál se na noc zavírá, je tam klid a bezpečí. Mohu jenom chválit

 

před měsícem
Za mě super místo. Správce pan Hruška nám poradil skvěle výlety s ohledem na našeho psa, který již není nejmladší. Kemp je čistý a je tam klid. Mohu jenom doporučit.

před měsícem
Dovolená jak má být. V kempu klid, upravený a čistý. Chatky čisté a vybavené vším co je třeba. Pan majitel má zájem o své hosty a poradí si vším co je třeba - i s neobvyklými potřebami. Poradí s výlety dle vašich možností a potřeb. Za mě můžu jen doporučit!

 

před měsícem
Na tomto místě jsme byli poprvé a určitě se znovu vrátíme. Pan majitel se o kemp i hosty stará na 100% a musím říct, že jsem byl po dlouhé době na místě, kterému nemám co vytknout. Chatky mají své WC a ledničku, všude je čisto a prostředí upravené. Je zde zkrátka vidět, že vše funguje jak má.

 

Navrátilová A.
Mladý pár
Vloženo:
Kemp byl velmi příjemný a výborný. Chatky čisté a vybavené. Sociální zařízení také zcela vyhovující. Ale co člověka vezme za srdce je Pan Hruška (správce), je to pán který má přehled a poradí se vším co je třeba. Výlety po okolí přizpůsobí vaším potřebám - kde jinde se něčeho takového v dnešní době dočkáte?? Určitě se tam rádi vrátíme a budeme se těšit na další výletní tipy. Moc děkujeme za krásnou dovolenou.
 


Klara Stranska
***** Recenze z webu Google15.8.2020

Super dovolená s rodinou v Novém městě nad Metují. Chatová osada se nachází na krásném klidném místě, a přesto se dá dojít za pár minut příjemnou procházkou do města. Chatka,sprchy i kuchyňka byly čisté a velmi nás potěšilo, že bylo v chatce WC, lednička a trezor. Je vidět, že se pan majitel o chatovou osadu i o lidi, kteří jsou zde ubytováni skvěle stará. Rád pomůže a poradí třeba kam na výlety. Určitě se budeme moc rádi vracet.


 

Rodina s malými dětmi

Vloženo 24.8.2020

 

Kemp je velmi praktický a hlavně čistý. Vzhledem k menšímu množství chatek a žádnému stanu příjemný klid. V okolí velká nabídka výletů a pan správce, který vždy poradí :). Doporučujeme!


Pavel B.
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 11.8.2020

V kempu se nám moc líbilo, krásné prostředí a pohodový pan správce , který vždy rád poradí.


Radek Z.
Skupina přátel
Soukromý
Vloženo: 7.8.2020

Super prostředí,krásný čistý a klidný kemp se skvělým panem správcem,byli jsme už po 3 a opět jako vždy naprostá spokojenost


Lenny
Mladý pár
Soukromý
Vloženo: 3.8.2020

Menší kemp v krásné přírodě v blízkosti řeky, lesů a rybníku, přitom do města kousek. Čisté prostředí, milý a velmi ochotný pan správce, klid. Velmi jsme si toto místo oblíbili. Také i proto, že v okolí je mnoho krásných výletů, ať už do zajímavých měst nebo přírody.


Iva H.
Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo: 25.7.2020

Úžasný kemp,všude čisto,neuvěřitelný klid a skvělý pan Hruška,který se vším poradí.Krásná dovolená.


Špargloi
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 4.9.2019



 Jaromír K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo: 



 

Michaela Koutná

Recenze z webu Google 28.7.2019 

Pobyt v této osadě byl naprosto báječný 😊 Chatky byli super naprosto dostačující a čisté v chatce lednička samostatný záchod což byla parada člověk nemusí nikde běhat v noci po osadě a hledat záchod 😊 sprchy čisté a kuchyna super, Máme pejska tak jsme byli moc šťastný že mohl s námi strávit dovolenou, okolí je nádherné jste kousek od centra ale v naprostém klidu navštívily jsme toho opravdu hodně jelikož nemáme auto tak na vzdálenější výlety jsme z osady chodily Pěšky na autobusove nádraží cca 10 min od osady, primo v Novém městě nad Metují stojí za zmínku Klopotovské udolí kde jsou obůrky se zvířátky , Peklo což je prirodní rezervace všude rovinka a kolem řeky Metuje naprostá nádhera 😍 byli jsme i dál Babiccino udoli, Adršpach , už dlouho jsme nepotkali tak skvělého člověka jako je Pan Hruška se vším vám poradí co navštívit vysvětlí do podrobna aby jste nebloudily😉 Děkujeme Vám moc za krasný pobyt a za to jaky jste děláte vše srdcem a to se dnes málo kde vidí😊 jste prima Příští rok naviděnou☺ Manželé Koutní a Benny 😉

Tuto recenzi naleznete v originále na: https://www.google.com/maps/place/Chatov%C3%A1+Osada+U+Koupali%C5%A1t%C4%9B+(b%C3%BDval%C3%A9ho)/@50.3541169,16.0844883,11z/data=!4m11!1m5!8m4!1e2!2s106689266648926315246!3m1!1e1!3m4!1s0x0:0x4d502fb9bf43371b!8m2!3d50.3484181!4d16.1573267


Albrechtovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 21.8.2018
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Pobyt se nám velice líbil. Chatičky se starším vybavením, ale dokonale praktické, prostředí příjemné, sprchy čisté. Kemp vhodný k výletům na kole i pěšky. Nejpříjemnější a nejochotnější vedoucí kempu, jakého jsme kdy potkali.


Dagmar.V 
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2018

Krásný, klidný, čistý kemp. Správce pan Hruška je úžasný hodný člověk, který velice rád poradí kam na výlet, jak se tam dostanete, kde se dobře najíst, kde zaparkovat. Byli jsme tam letos poprvé a myslím si, že ne určitě naposledy. Doporučuji tuto osadu lidem, kteří vyhledávají klidná místa pro svou dovolenou


Rypar J.
Starší pár
Soukromý
Vloženo: 4.7.2018
Datum pobytu: 25.6. - 30.6.2018

Moc děkuji panu Hruškovi za rady k výletům.Pobyt v kempu byl velmi příjemný


Čámský

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 15.9.2017
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

 


Dlouhodobě kvalitní a cenově dostupné ubytování v krásném prostředí; kvalitní péče správce kempu


 

Anténovi
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 18.8.2017
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017


Velmi vstřícný přístup, ochota, komunikace. Pomoc při plánování výletů. Ještě jsem se nesetkala, že by byl někdo tak ochotný a milý, nic nebylo problém. Pokud to jen trochu půjde, rádi si to zopakujeme. Ubytování je sice starší, ale vše je čisté a zcela dostačuje. Vřele doporučuji.


 

zebra
Větší skupina
Soukromý
Vloženo: 2.8.2017
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017


V kempu jsme strávili prodloužený víkend. Provozní pan Hruška je velice příjemný,vstřícný a ochotný pán. Se vším rád poradí, nasměruje vás na skvělý výlet, dokonce připraví i plánek s přesným popisem cesty a důležitými body. Vybavení a čistota kempu na jedničku s hvězdičkou.Určitě jsme tu nebyli naposled! Děkujeme panu Hruškovi za úžasné vedení tohoto zařízení a přejem spoustu spokojených zákazníků! Žamberáci


 

Pavla D.
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 1.8.2017
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017


Dovolenkový týdenní pobyt se čtyřmi dětmi ve věku od 3 do 14 let byl opět úžasný, i když nám nepřálo počasí. Pan Hruška mimo jiné poradil i s výlety a tak bylo o zábavu postaráno. Chatka, koupelny a kuchyňka naprosto čisté jako vždy. Už se těšíme na příští rok.


 

Katka
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 24.7.2017
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Do kempu jsme přijeli s dítětem, babičkou a psem. Za nás všechny absolutní spokojenost. Čistá chata, čisté sociální zařízení, kuchyňka. Žádný problém při domluvě s panem Hruškou, poradil, půjčil, vysvětlil.. Moc milý pán.

Okolí kempu je nádherné, kemp je oplocený, což je výhoda pro rodiče dětí, když jednou například na kole, či koloběžce.

Moc děkujeme za úžasnou dovolenou, příští rok se vrátíme určitě na dýl.


 

Eva H.
Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 15.7.2017
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017


Kemp v krásném klidném prostředí, chatky čisté, příjemné a překvapivě prostorné, pro pana správce Hrušku není nic problém, je vstřícný a ochotný jakkoliv pomoci, poradit, zařídit.Do centra i na autobusové nádraží blízko, v okolí spousta výletních cílů pro kratší procházky i delší trasy. Cítili jsme se zde velmi prázdninově, uvolněně a příjemně,doufáme, že se příští rok zase vrátíme!


 

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016 

Skvělé prostředí, nádherná příroda, naprosto jedinečný pan Hruška, který velmi rád poradí a pomůže s výlety po blízkém, ale i vzdálenějším okolí i po Polsku. Opravdu srdečně doporučuji 


Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Všem velmi doporučuji. Majitel je velmi milý a ochotně ve všem vyhoví, pomůže a dokonce dává super rady pro výlety a zajímavosti. Byla jsem velmi spokojená.  


 

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

V kempu jsme byli již po čtvrté. Pokaždé parádní dovolená. Chaty a okolí čisté, upravené, přístup pana Hrušky vždy perfektní – osobní. Do centra města je to kousek, ale v kempu je klid. Pro rodinnou dovolenou ideální místo.

Alena Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Znovu luxusní dovolená, jen krátká - nestihli jsme opět navštívit vše co jsme chtěli. Pan správce výlety dokonale naplánoval, za což mu moc děkujeme a doporučujeme. Příští rok přijedeme znovu, stojí to za to.


Mirek S.
Větší skupina
Jiný
Vloženo: 19.6.2016
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2016

Jezdím na osadu zhruba 12 let, tak dvakrát za rok. To snad mluví za vše.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo: 23.5.2016
Datum pobytu: 14.5. - 21.5.2016

Znovu luxusní dovolená, jen krátká - nestihli jsme opět navštívit vše co jsme chtěli. Pan správce výlety dokonale naplánoval, za což mu moc děkujeme a doporučujeme. Příští rok přijedeme znovu, stojí to za to.

 
Marcela D.
Starší pár
Soukromý
Vloženo: 1.9.2015
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2015
V této chatové osadě, jsme s manželem strávili opravdu pohodovou týdenní dovolenou. Krásně jsme si odpočinuli v klidném a příjemném prostředí. Je zde spousta zajímavých míst k navštívení jak pro cyklisty tak pro pěší. Úžasný kraj se spoustou historických památek a nádhernou přírodou. Velký dík patří panu Hruškovi za perfektně udržovaný kemp a velmi milý a obětavý přístup k hostům.
Děkujeme a určitě přijedeme znova.

Krystýna J.
mladý pár | soukromá cesta
Voženo: 2.08.2014 | Datum pobytu: 24.07.2014 - 27.07.2014  

Všem velmi doporučujeme!!!
Ubytování nás opravdu mile překvapilo - chatička byla prostorná, útulná a čistá, vybavená vším potřebným (lednice, trezor, dokonce otvírák na lahve). K dispozici byl také zahradní nábytek před chatkou, ohniště. Kemp je umístěn ve velmi klidné lokalitě, je tam bezpečno. Sociální zařízení řádně uklizené.
Nejvíce si ceníme přístupu provozovatele - pan Hruška rychle reagoval na naši poptávku, rezervace proběhla do druhého dne, velmi mile nás přivítal, byl ochotný nám se vším pomoci a poradil nám velice zajímavé tipy na výlety - s takovým přátelským přístupem jsme se ještě nesetkali - pan Hruška je člověk na správném místě :-)

 

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 26.8.2015
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015
Všem vřele doporučujeme...Mojí rodiče nás vzali s mým ročním synem na dovolenou právě k panu Hruškovi do kempu a bylo to super.Všude čisto, pan Hruška byl velmi obětavý, vstřícný, rád poradil kam na jídlo, na výlet. Byla t opravdu super dovolená..děkujeme určitě jsme tam nebyly naposledy...

Lukáš P.
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 17.8.2015
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

V kempu se nám moc líbilo, rozhodně je kemp vhodný pro ty kdo hledají klidné místo v přírodě hned u řeky a u rybníka ale blízko centra města. Perfektní čistota chatek, sprch voda po celý den bez žetonů. V areálu pískoviště, ohniště. Vše funguje bezvadně pod vedením pana Hrušky který je v kempu skoro celý den bezvadně. Vždy poradí co je kde v okolí ale i v Polsku k vidění. Doporučí nejen výlety ale i kde se dobře najíst, kde nejlépe zaparkovat. Všem doporučujeme

 
Monika M.
Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo: 17.8.2015
Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2015 

Musím pochválit moc tento kemp. Celý pobyt byl naprosto úžasný. Hlavně moc děkuji panu správci-je to úžasný a obětavý člověk. Dokáže poradit kam na výlet a hlavně má vše perfektně zmapované. Takže panu Hruškovi tleskám za to jak se stará o ubytované a o čistotu okolí. Je to člověk na správném místě.
Byla jsem zde poprvé a už vím že na 100% né naposledy. Ráda se na toto klidné místo budu vracet-abych stihla všechny výlety :-)

 
Líbalovi
Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 17.8.2015
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Na tomto místě jsme byli opakovaně, ubytování je pěkné, všude čisto a celkově upraveno. Sociální zařízení v naprosté čistotě, kuchyňka také, venku čisto, dokonce všechny chatičky mají za okny krásně kvetoucí truhlíky :-)
Okolí má spoustu nabídek k výletům, pan správce má hodně tipů na výlety podrobně popsané na stránkách osady.
Zkrátka pan správce Hruška je skvělý člověk a my jsme se u něho vždy měli luxusně. Děkujeme!!

Strnadovi
Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 10.8.2015
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2015

Chatky super. Čisté, nic nechybělo. Kemp pečlivě udržovaný, klidné prostředí obklopené lesy a přitom hned u města. Sociální zařízení vždy čisté, sprchy každé ráno dezinfikované, čistá kuchyňka. Pan Hruška je studnicí typů na výlet, poradí nejen kde je co k vidění, ale i kde se člověk dobře nají, zaparkuje zdarma. Výlety do Polska s podrobným návodem, takže člověk nezabloudí :). Určitě pokud se objevíme v okolí, ubytujeme se právě tady.

 Heider J.
Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 9.8.2015
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015
Byli jsme velice spokojeni, velmi ochotný pán správce, poradil nám hodně ,kde se máme podívat v okolí .Chatky má útulné účelně zařízené, chatová osada je v pěkném prostředí, blízko do města, bylo tu fajn, určitě by jsme chtěli příští rok zase přijet. Doporučuji.

 
Vrána P.
Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo: 9.8.2015
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Byli jsme velice spokojeni, velmi ochotný pán správce, poradil nám hodně, kde se máme podívat v okolí. Chatky má útulné účelně zařízené, chatová osada je v pěkném prostředí, blízko do města, bylo tu fajn, určitě by jsme chtěli příští rok zase přijet. Doporučuji.

Majda
Skupina přátel
Soukromý
Vloženo: 3.8.2015
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015
Velmi ochotný pan správce, který vždy dobře poradil s výlety, kde se dobře najíst a co nestojí za nic. Hezké a čisté prostředí kousek od města. Není tam co vytknout. Vřele doporučuji.

brychnáč
Větší skupina
Jiný
Vloženo: 25.7.2015
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

K panovi Hruškovy do kempu jezdíme už několik let, rádi se tam vracíme a při odjezdu by i slzička ukápla:)..pan Hruška je velice vstřícný, ochotně poradí s čímkoli- kam jet za rozumné peníze, kam raději nejezdit a proč, kde zaparkovat co nejlevněji a kde se dobře najíst...Je tam toho spousta kam se dá jet, jak autem tak i pro pěší a mužu říct, že i po tolika letech nemáme vše prohlédnuté. Kemp je čistý, udržovaný všem jen doporučujeme:-)....s pozdravem brychnáčovi, lepšíkovi a nováčci-bergerovi. za rok nashledanou.)

 


 

 Markéta
Mladý pár
Soukromý
Vloženo: 20.7.2015
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2015

Moc jsme si užili pobyt v kempu. Zůstali jsme celý týden i s naším větším psem a nemůžeme si dovolenou vynachválit. Správce kempu pan Hruška je mimořádně vstřícný, s nepřebernou zásobou tipů na výlety a dalších dobrých rad. Je opravdu člověkem na svém místě. Zkrátka nic není problém :-). Samotné chatky a jejich zařízení je super, všude čisto. Do města je to jen kousek a pokud nejste autem a potřebujete někam dál po městě, třeba i s kufry, jsou vždy dostupné taxi za rozumnou cenu. Kolem je toho spousta co vidět, až to člověk nemá šanci stihnout :-) Moc rádi se budeme vracet a doporučíme všem, co známe.

 Štefanka
Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo: 14.7.2015
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2015

Kemp U koupaliště jsme si zvolili pro naši dovolenou na základě recenzí ostatních spokojených návštěvníků a jsme za to moc rádi, proto i my chceme přispět svým názorem. Kemp U koupaliště je opravdu krásný, klidný a čistý za rozumné peníze. "Děda Hruška" jak ho naši kluci pojmenovali, je super člověk, děti má rád a ony jeho taky. Neváhal si s náma zahrát fotbal a povykládat o životě. Nápomocný nám byl také svými tipy na výlety, které za to fakt stály. Děkujeme za krásně prožitou dovolenou, přejeme mnoho dalších spokojených návštěvníků.

Radek V.
Soukromý
Vloženo: 6.7.2015
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015
Skvělé. Jednoznačně doporučuji. Využili jsme slunečné počasí a se dvěma syny vyrazili do chatové osady. A neudělali jsme chybu. Krásný areál vedle rybníka. Dvoupokojová chatka s umyvadlem a toaletou. Sprchy vzdálené pár kroků. Všude čisto. Místo má svoje kouzlo. Příjemný a vstřícný pan Hruška. Rozhodně si nechte doporučit, co v okolí navštívit. Díky tomu jsme viděli místa, která by nás nenapadla (skalní město v Polsku, pevnost Březinka nebo rekonstruovaný mlýn). Kluci si dokonce ulovili svoje pstruhy. Množství tipů na zajímavá místa přímo na stránkách osay. Opravdu krásné místo a krásný víkend.

 

 

název firmy: HRUŠKA Petr   místo podnikání:  Hradčany 1089, Nové Město nad Metují

IČO: 45920061  DIČ: nejsem plátcem DPH   kontaktní osoba: Petr Hruška - provozuje  chatovou osadu od roku 1996

Zapsán v živnostenském rejstříku MěU Nové Město nad Metují pod čj. 115747 ze dne 5.2.1996 

Mob.: (+420) 604 593 544
Recepce: Tel.: (+420) 604 593 544

E-mail: 1089hruskapetr@seznam.cz

QR kód
Chatová osada U koupaliště - netfirmy.czKempy a tábory - netfirmy.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Doporucujeme: Zajímavé odkazy a články.